Rólunk

Az Ottó kisgép kft.

Csapatunk 1992 óta foglalkozik elektromos és motoros gépek szervizelésével. 2009-ben megalapítottuk cégünket, OTTÓ-KISGÉP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven, ahol már kibővítettük szolgáltató tevékenységünket kereskedelmi tevékenységgel is.
Kisgépek, szerszámok, kerti gépek széles választékával várjuk tisztelt meglévő és jövendőbeli vásárlóink érdeklődését.
Magas szakmai felkészültségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleinket magas szintű szakmai tanácsokkal tudjuk ellátni a különféle gépek vásárlásakor, hogy „mire ügyeljen” a gépek használatakor. Így megelőzhetőek a későbbi nem kívánt kellemetlenségek.
Meghibásodás esetén a gépek javítását is végezzük szerviz részlegünkben. Reméljük, kivívjuk vásárlóink bizalmát és megelégedéssel térnek be hozzánk a későbbiekben is!

Alapértékeink

Elsődleges számunkara, hogy ügyfelink elégedettsége maximális legyen, ezért igykeszünk a lehető legjobb és legkedvezőbb megoldást nyújtani.

Mire számíthat ha minket választ:

Minősített szakember

Szakembereink, kemelkedő szaktudással látják el ügyfeleinket.

Magas minőség

Szervízünkben mindent megteszünk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk.

Kedvező árak

Igyekszünk vevőink számára a lehető legkedvezőbb megoldást nyútani.

Küldetésünk

Olyan szerviz szolgáltatást szeretnénk nyújtani leendő és meglevő ügyfeleink számára, melyel maximális elégedettséged biztosítunk. Csapatunk folyamatos önfejlesztési programokon vesznek részt, amivel korszerűsíthetik munkafolyamatukat.
Új technológiákkal törekszünk bőviteni szervíz folyamatainkat, melyel a gépek hosszúélettartamát igyekszünk biztosítani.

Képesítések

Szakembereink folyamatos önfejlesztési tanfolyamokra járnak, melyekkel tudásukat és szakértelmüket gyarapítják, az optimális munkafolyamatok érdekében.

– Husquarna tanúsítvány
– STIHL tanúsítvány
– PIM által szervezett rezgésdiagnosztika tanfolyam
– STIGA tanúsítvány

Kérdése van ?
Hívjon minket!

Telefon: +36 70 773 1581